Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει

Γεώργιος Π. Παύλος*

Αν μέχρι πρότινος η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μια ελπίδα για την ανθρωπότητα και την παγκόσμια δημοκρατία, σήμερα αυτός ο ρόλος της αναιρείται βήμα προς βήμα και κινδυνεύει να χάσει ό,τι μέχρι σήμερα συμβόλιζε η λέξη Ευρώπη για τον πολιτισμό, την δημοκρατία και την ανθρωπιά.

Έτσι, δεν έχουν περάσει εβδομήντα χρόνια, δηλαδή ούτε μια γενιά ανθρώπων από τότε που η Γερμανία του 3ου Ράιχ έδειχνε το αποκρουστικά απάνθρωπο πρόσωπό της φονεύοντας με εξίσου αποκρουστικό τρόπο εκατομμύρια άμαχων ανθρώπων, παιδιών γυναικών ανδρών, μη Αρείας καταγωγής, Εβραίους, Σλάβους, Έλληνες ή όποιους άλλους, ενώ οι Γερμανοί στρατιώτες με μπουλντόζες έσπρωχναν τα πτώματα σε ομαδικούς τάφους, όπως δείχνουν άπειρα φωτογραφικά η κινηματογραφικά ντοκουμέντα.

Σήμερα στην Ελλάδα ξαναδοκιμάζουμε και ξαναγευόμαστε τη γερμανική απανθρωπιά και την ζωώδη συμπεριφορά της κυρίας Μέρκελ αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτή την θλιβερή κυρία και αφανώς την καθοδηγούν, όχι μόνο να ξαναχρεώσει στον γερμανικό λαό νέες απάνθρωπες πράξεις, αλλά και να οδηγήσει την Ευρώπη δεκαετίες ή και αιώνες πίσω στο σκοτεινό Μεσαίωνα. Κι εάν στο Μεσαίωνα λειτουργούσαν κάποιες αρχές χριστιανικής ηθικής, τώρα ο νέος Μεσαίωνας θα είναι πολύ πιο φρικαλέος, αφού η μόνη ηθική είναι αυτή του χρηματιστηρίου και το δίκαιο της βίας.

Δεν είναι της ώρας να περιγράψουμε πώς ο παπικός και ο προτεσταντικός χριστιανισμός ευθύνονται τα μέγιστα για την ευρωπαϊκή εξέλιξη που οδήγησε στην αποϊεροποίηση της ζωής, της φύσης και της κοινωνίας, ανοίγοντας τον δρόμο για την μηχανιστική και εργαλειακή απανθρωποποίηση του νεώτερου κόσμου. Σήμερα οι σταυροφορίες, τα τανκ και οι στρατηγοί έχουν απλώς αντικατασταθεί από τις αγορές, τις τράπεζες και τους τραπεζίτες.

Όπως και να έχει το πράγμα, δεν είναι δυνατόν και δεν μπορούμε ως Έλληνες να δεχθούμε αμαχητί την νέα αυτή εισβολή και διάλυση της Ελλάδας. Δεν πρέπει ως Έλληνες να ησυχάσουμε έως ότου προσέλθουν στη δικαιοσύνη όλοι όσοι εκ των Ελλήνων πολιτικών και άλλοι συνεργάστηκαν με το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, προκειμένου μέσα σε δύο χρόνια να συμβούν όσα κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορούσε να διανοηθεί λίγο πριν.

Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε αυτή την ύβρη που συμβαίνει σήμερα, επειδή ορισμένοι εκ των Ελλήνων πολιτικών έχασαν κάθε αίσθηση δημοκρατίας, ανθρωπιάς αλλά και ελληνικότητας.

Πώς είναι δυνατόν να δεχθούμε άλλο αυτό που συμβαίνει σήμερα προ των οφθαλμών μας και που δεν είναι διαφορετικό από μια νέου είδους γενοκτονία των Ελλήνων με την ελληνική μάλιστα συνηγορία, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, τα κυβερνώντα κόμματα και οι βουλευτές των δέχονται τόσο απλά, τόσο αβασάνιστα, και τόσο πρόθυμα, οι Έλληνες να πληρώνουν φόρο για κάθε παιδί που γεννούν, δηλαδή το ίδιο το ελληνικό (;) κράτος να αποφασίζει την βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων.

Οι Έλληνες συνταξιούχοι να καταδικάζονται σε πρόωρο θάνατο με την σύνταξη πείνας που τους επιβάλλεται από την ίδια την ελληνική Πολιτεία. Ο ελληνικός στρατός να διαλύεται και οι αξιωματικοί του να τιμωρούνται με συντάξεις πείνας. Η ελληνική επιχειρηματικότητα να στραγγαλίζεται, η παραγωγικότητα και η ελληνική οικονομία να εξαφανίζονται.

Η ελληνική γλώσσα να υποβιβάζεται σε δεύτερη ή τρίτη γλώσσα και βαθμιαία να καταργείται μαζί με πολλά άλλα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού, αφού η ελληνική πολιτεία έχει αποδεχθεί μέχρι το 2020 να εφαρμόσει το Ενιαίο ευρωπαϊκό πρόγραμμα σπουδών, στο οποίο μόνον 8 ώρες εβδομαδιαίως θα διατίθενται για τα ελληνικά γράμματα στα ελληνικά σχολεία.

Τέλος, Οι Έλληνες εργαζόμενοι να αμείβονται με τριτοκοσμικούς μισθούς που όχι απλώς δεν επιτρέπουν την συντήρηση των οικογενειών των αλλά ούτε την δική των επιβίωση, ενώ η δημόσια ελληνική περιουσία που εκτιμάται σε εκατοντάδες τρις ή και τετράκις εκατομμύρια ευρώ να μεταβιβάζεται στους ιδιώτες δανειστές και τους διεθνείς τραπεζίτες. Κι αυτό μάλιστα με επίσημες υπογραφές του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, του Έλληνα Πρωθυπουργού, των Ελλήνων Υπουργών και των Ελλήνων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως αν η Ελλάδα ως χώρα ανεξάρτητη και ελεύθερη, ως δημοκρατική πολιτεία να έχουν καταργηθεί πλέον από την Ιστορία.

Για όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε μια οικογένεια και μια ομάδα Ελλήνων (;) πολιτικών ανδρών να αποφασίζουν εναντίον της ιστορίας, της ελληνικής φυλής και του ελληνικού λαού, εναντίον της ελληνικής και κυρίαρχης πολιτείας, αλλά και εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας. Διότι εάν δεχθούμε την κατάργηση των Ελλήνων από την ιστορία, όπως δυστυχώς συνειδητά ή ασυνείδητα κάποιοι αποδέχθηκαν και πράττουν αναλόγως, τότε αυτομάτως συμπράττουμε στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας αυτών που κατ’ ουσίαν μισούν τους λαούς, μισούν τους ανθρώπους, μισούν τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την ανθρωπιά. Αυτών που χάριν του απρόσωπου κέρδους και της σαπισμένης των ψυχής είναι ικανοί να φονεύουν εκατομμύρια αμάχων, παιδιών, γυναικών, ανδρών, λαών, προκειμένου να οικειοποιηθούν τον πλούτο των χωρών που τους φιλοξενούν επί χιλιάδες χρόνια.

Εξοχώτατε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριε Κάρολε Παπούλια, αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ Αντώνη Σαμαρά με τους συμβούλους σας, κύριε Ευάγγελε Βενιζέλε, και όσοι άλλοι πολιτικοί άνδρες που αυτή την ώρα με τις πράξεις σας καταγράφεσθε στην ελληνική και παγκόσμια ιστορία, δεν είναι δυνατόν εν ονόματι του Ελληνικού Συντάγματος να δέχεστε να καταργούνται η Ελλάδα και οι Έλληνες από την ιστορία και να συνυπογράφετε με τους διεθνείς τοκογλύφους την εξόντωση του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας. Δηλαδή να αποδέχεστε να γίνεστε κατ’ ουσίαν συνεργοί σε κάτι που ούτε η Οθωμανική αυτοκρατορία διανοήθηκε ποτέ να πράξει στα τετρακόσια χρόνια βάναυσης δουλείας του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων.

Ακόμη κι εσείς, Άγιοι Ιεράρχες της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας δεν μπορείτε να σιωπάτε τώρα, αυτή την στιγμή που σταυρώνεται και εκδιώκεται ο ελληνικός λαός από το τελευταίο εναπομείναν τμήμα ελληνικής γης. Πώς είναι δυνατόν να τον καλέσετε να εορτάσει σε λίγους μήνες την Ανάσταση του Θεού, ενώ δέχεστε εν σιωπή την δική του σταύρωση και τον δικό του εμπαιγμό και δεν αγωνίζεσθε για την δική του Ανάσταση;

Ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι είμεθα υποχρεωμένοι να αντισταθούμε σε τούτο τον εμπαιγμό όχι μόνο διότι πρέπει να επιβιώσουμε ως λαός, ως έθνος, ως φυλή, ως χώρα και ως πολιτεία, αλλά πρωτίστως διότι η μοίρα μας ως Έλληνες είναι να αντιστεκόμεθα σε κάθε μορφή βαρβαρότητας που θέλει να υποτάξει τους ανθρώπους και τους λαούς και να τους μετατρέψει σε χοίρους της Θεάς Κίρκης.

Η Ελλάδα είναι πατρίδα όλου του κόσμου και όλων των ανθρώπων που γεννήθηκαν για να αγαπούν και όχι να μισούν, όπως βροντοφωνάζει η αρχαία κόρη των Ελλήνων, Αντιγόνη. Η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους ανθρώπους, όλων των εποχών και όλων των λαών της γης, θυμίζοντας σε όλους μας Έλληνες ή μη πως δεν διαφέρει ο άνθρωπος από τα βάρβαρα και άγρια άλογα ζώα, εάν δεν μπορεί να βλέπει το «πάνυ ακριβές» στο βλέμμα του άλλου ανθρώπου, του ξένου και να το φονεύει χάριν της ζωώδους επιβίωσής του.

Τούτη λοιπόν η στιγμή είναι στιγμή κρίσης για όλους τους Έλληνες και όλους τους ανθρώπους στην γη, που αντιστέκονται και δεν δέχονται το ψέμα, την ηλιθιότητα και την δαιμονικότητα των παγκόσμιων τραπεζιτών που αποφάσισαν να καταργήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά τον όλο άνθρωπο και την ανθρωπιά, την φιλία, την αλληλεγγύη, την δημοκρατία και την ελευθερία ανθρώπων και λαών.

Γι’ αυτό, εάν σήμερα οι Έλληνες αντισταθούν και υπερασπίσουν χάριν της Ελλάδος αλλά και χάριν κάθε λαού και κάθε ανθρώπου την ειρήνη, την Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Ανθρωπιά, όπως έπρατταν πάντα ως ελληνικό έθνος, χωρίς να φοβούνται τον θάνατο, τότε αύριο όλος ο κόσμος και η ανθρωπότητα όχι μόνο θα τιμήσουν αλλά και θα ακολουθήσουν και θα έρθουν να βοηθήσουν τον λαό και την χώρα των Ελλήνων του ΟΧΙ, απέναντι σε κάθε μορφή βαρβαροποίησης και απανθρωποποίησης των ανθρώπων και των λαών.

 

* Ο κ. Γεώργιος Π. Παύλος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Αναδημοσίευση από το www.gpavlos.gr - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-01-13