Οι φαυλεπίφαυλοι του «φαύλου κύκλου»

Κώστας Ζουράρις

Νεωστί, νεόρραντος, ο πολλά βαρύς και όχι Βενιζέλος, ο και εκ των αντιπροέδρων, μας κανοναρχεί πως πρέπει να εξέλθουμε του «φαύλου κύκλου»... Και ότι, συμπαρακολούθως, οι φαύλοι των φαύλων, οι φαυλεπίφαυλοι που μας εισήλθαν στο φαύλον, θα μας εξέλθουν... Για να μας εισέλθουν, καταφανώς, στην υποτέλεια και την σκλαβιά της «συμπεφωνημένης» χρεωκοπίας, εντός της ευρωζώνης: με το ζωνάρι της κομμαντατούρ των «εκσυγχρονιστικών» τους κλοπών, τροϊκανών και λοιπών αγιογδυτών.

Επειδή «όλοι οι Έλληνες», (υποθέτω και η κυρία Μπακογιάννη, μαζί μας), πρέπει να «βάλουμε πλάτη», κι όχι μόνον τον κώλο της φτωχολογιάς μας, όπως μέχρι σήμερα, γι' αυτό κι εγώ συμμετέχω δια του αφεδρώνος μου, στην πάνδημον αχθοφορίαν (κάτι σαν την πάνδημον ευρωπαίαν Αφροδίτην, που, κλεπτίστατη, μας κατακλέβει μέσα στο μπορντέλο του ΠΑΣΟΚ).

1ον) Διαπιστώνουμε, πως εδώ και τρείς εβδομάδες, στην Ισλανδία, οι Ισλανδοί δικάζουν τον πρωθυπουργό τους, του 2008 και εφεξής, για «βαρειά εγκληματική αμέλεια» κατά την υπ'αυτού και των κολλητών του, διαχείριση των κοινών της Ισλανδίας. Άρα:

2ον) Άρα, σ' εμάς και από εμάς: πρέπει να παραπέμψουμε σε δίκη την τρόϊκα Σημίτη-Καραμανλή-georgakis, διότι, τα γνωστά, όπως στην Ισλανδία και χειρότερα. Στο μεταξύ, η προσωρινή τους κατοικία να βρίσκεται στον Κορυδαλλό, Διαβατά, Γιεντί Κουλέ και Ιτζεδίν κι από κεί, οι τρείς πρωθυπουργοί μας της εγχωρίου μας τρόϊκας, ας ζητούν όπως ο Ψωμιάδης την αποφυλάκισή τους, κι ας θεωρούν τον φαυλεπίφαυλον απαυτό τους, «πολιτικό κρατούμενο»: κατάκλεψαν, απέκρυψαν, ψευδολόγησαν, εξαχρείωσαν. Εδώ. Εμάς:

Τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους πήγαν από τα δυόμιση, στα είκοσι τόσα δις., κι ο Σημίτης άλλαζε τους διευθυντάδες, για να το πάει, όπως το πήγε, «απ' ευθείας ανάθεση» στους μπετατζήδες και λοιπούς λωποδήτες...

Ο Καραμανλής, με τα «δομημένα ομόλογα», τα πολυπουλημένα των «συνεργατών» του, διπλασιάσε το χρέος των Ελλήνων: αφού τους έκλεψε, δανείστηκε από «τις αγορές», για να επιστρέψει τα κλεμμένα ασφαλιστικά ταμεία μας. Άρα μας διπλοέκλεψε!

Κι o georgakis, είναι η σημερινή κλοποξεφτίλα, ένα συναμφότερον εσχάτης βλακείας και εσχάτης προδοσίας: το συναμφότερον, ως roll over...

3ον) Το Σ. Δ. Ο. Ε ανεκοίνωσε επισήμως, ότι από Φεβρουαρίου ε. ε. έστειλε 4800 και(!) ονόματα φοροκλεπτών στις Τράπεζες, για να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους προς επαλήθευσιν. Οι Τράπεζες, μέσα σε εννέα μήνες, έδωσαν μόνον 100 (εκατόν!) λογαριασμούς φοροκλεπτών! Από τους 4800 ζητηθέντων από το Σ. Δ. Ο. Ε. Άρα; Άρα, Τραπεζίτες, georgakis και κολλητοί, συνένοχοι!

Άρα, georgakis, συναφείς υπουργοί του και κολλητοί, ως και οι Πρόεδροι των Τραπεζών, που συνεργούν, στην απόκρυψη, είναι συνεργοί στο έγκλημα.... Ως και οι Εισαγγελείς που μας κοροϊδεύουν. Άρα; Άρα όλοι αυτοί στον Κορυδαλλό και Γιεντί Κουλέ (όπου είχαν και τον πατέρα μου, όχι για κλοπή, αλλά για εσχάτη φιλοπατρία).

Νάτη η συνταγή, για να σπάσει ο «φαύλος κύκλος»...

Μη δότε τα φαύλα τοις φαύλοις: «Φόλλα, στους φαύλους» της Ε. Σ. Α... συγγνώμη, της Βουλής, ήθελα να ψελλίσω...

Για μας τώρα που συσπειρωνόμαστε στις «Σπίθες»: Ποιά, η στάση μας, αλλά και η κίνηση μας, έναντι όλης αυτής της πολιτικής δυσμορφίας και δυσοσμίας; Μά, το του Ηράκλεους! Να καθαρίσουμε τον κόπρον του Αυγείου, του Κοινοβουλίου και τους εκεί επιχωριάζοντες κοπρίτες του δικομματισμού, (και μόνον, του δικομματισμού).

Γενική και προσωρινή ρήτρα: Ουδείς, δηλαδή, ουδέ είς του δικομματισμού, που υπήρξε σε αξίωμα κυβερνητικό, Δ. Ε. Κ. Ο, συμβούλια και δεν συμμαζεύεται, ουδείς δικαιούται να συμμετάσχει του λοιπού στον δημόσιο βίο, τον οποίον εξαχρείωσε η παρουσία του. Στέρησις, δηλαδή, δια βίου, των εθνοσωτήριων δικαιωμάτων τους.

Για τους νύν βουλευτές του δικομματισμού, συμμετοχή στα κοινά, μόνον, όσων δεν ψήφισαν τα Μνημόνια, τα Ευτέλεια, τα Υποτέλεια και τα Δωσίλογα, που διατάζει η Κομμαντατούρ.

Και οι Τράπεζες, μια και πήραν 130 δις. του ελληνικού λαού, άρα λαϊκοκρατούνται. Προσωρινώς, τελεία. Τελεία ατέλεστος...

Αναδημοσίευση από την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03-10-11