Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Τομές - Σαρρής - Ακραίος - 12 Οκτ 10

Σχετική αρθρογραφία:

  1. Προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας;, 5.10.10
  2. Κύρα Αδάμ, Η διπλωματία των F-16 στο Αιγαίο, 9.10.10
  3. ΓΕΕΘΑ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 85/2010), 9.10.10
  4. Πως αφήνουν το Αιγαίο να βάφεται "κόκκινο" - Διάψευση-επιβεβαίωση του ΓΕΕΘΑ σε δημοσίευμα, 9.10.10


Share/Save/Bookmark

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για την προβολή αυτών των videos

Παναγιώτης, UK

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι εμείς που μένουμε στο εξωτερικό και δεν έχουμε ελληνική τηλεόραση έχουμε μόνο αυτή τη δυνατότητα να δούμε τα βίντεο.

Ακόμη και στην Αθήνα high δεν πιάνω ενώ στην επαρχία δεν πιάνουμε επίσης. Οπότε η μόνη δυνατότητα που έχω να δω τα βιντεάκια είναι αυτά που ανεβάζεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Είδα το βιντεάκι και έχω την εντύπωση ότι ο Κύριος Σαρρής δεν έχει καταλάβει ότι μετά τα Ίμια ο Σημίτης παρέδωσε την Ελλάδα στους Τούρκους. Φαίνεται ότι υπήρξε πακέτο συμφωνιών για το τι πρέπει να γίνει.
Ο Σαρρής ως Κων/πολίτης, σχεδόν πρόσφυγας είναι επικίνδυνος για τα σχέδιά τους και τον έχουν στο περιθώριο.

Επιπλέον μου κάνει εντύπωση το οτι θεωρεί το Σημίτη καλύτερο του Κ. Καραμανλή του Β'. Ο Κ. Καρμανλής ο Β' απέτυχε στο εσωτερικό. Στα εξωτερικά θέματα όμως δεν πούλησε τη χώρα. Αντίθετα ο Σημίτης την πούλησε και στα εσωτερικά και στα εξωτερικά και σήμερα τραβάμε ότι τραβάμε.

Εγώ δεν ψήφισα τον Κ. Καραμανλή το Β' διότι είχε δίπλα του διεφθαρμένους. Υπέθετα λοιπόν ότι δε θα καταπολεμούσε τη διαφθορά. Το αντίθετο μάλιστα. Οφείλω όμως μετά το τέλος της θητείας του να ομολογήσω ότι προδότης δεν υπήρξε σε αντίθεση με μερικούς μερικούς.

Ανώνυμος είπε...

Και μια υπόδειξη για τον Κύριο Σαρρή. Θα τον συμβούλευα να μην αναπαράγει άκριτα και χωρίς άμεση γνώση τα περί ηλεκτρονικών παιχνιδιών που έπαιζε ο Καραμανλής.
Αυτά τα έβγαλε το blog nonews τα θεωρώ συκοφαντίες και δεν τα πιστεύω.