Ο αλλοδαπός εφιάλτης και πώς χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς εμπόρους της βαρβαρότητας

Θύμιος Παπανικολάου

Όταν το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει υπονομευτεί και εξοντωθεί κυριολεκτικά από τις προδοσίες, τις ιστορικές νεοταξικές μεταλλάξεις και καθεστωτικές ενσωματώσεις της παραδοσιακής αριστεράς, μέχρι να ανασυγκροτηθεί, ζούμε στο σκοτάδι της ιστορίας.

Σήμερα, ιδιαίτερα, ζούμε, ίσως, το πιο πυκνό σκοτάδι της ιστορίας: τον πλανητικό ολοκληρωτισμό, μια περίοδο κατά την οποία αυτή η μεταλλαγμένη «αριστερά» αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Σε τέτοια σκοτάδια της ιστορίας, παρά την ορμητική κατάπτωση και κατακλυσμιαία αποσύνθεση του καπιταλιστικού συστήματος, το κατεστημένο, επειδή δεν απειλείται άμεσα από λαϊκό κίνημα, έχει πολλά περιθώρια ελιγμών και εξαπάτησης. Αξιοποιεί προς όφελός του όλες τις συμφορές τις οποίες δημιουργεί το ίδιο. Και κατασκευάζει και τα «αλεξικέραυνα» για την άμεση και προσωρινή χειραγώγηση της λαϊκής ενέργειας, τις ασφαλιστικές του δικλείδες.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι το υπʼ αριθμόν ένα κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, το «μεταναστευτικό», με τις συνακόλουθες επιπτώσεις της βαρβαρότητας και φρίκης, γίνεται όχι μόνο το «αντικείμενο» της τηλε-λαγνείας και κομματικής δημαγωγίας, αλλά και το «έμβολο» των ποικίλων πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται από τα κέντρα εξουσίας και τους σκοτεινούς, προβοκατόρικους και παρακρατικούς μηχανισμούς τους.

ΟΛΟΙ αυτοί που προώθησαν οργανωμένα και μεθοδευμένα τη λαθρομεταναστευτική εισβολή-κατοχή της χώρας και με τα τρομοκρατικά τους ιδεολογήματα, (του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού»), μοχθούσαν να πείσουν τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί την καταστροφή του, όλοι αυτοί σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρια για το «ανεξέλεγκτο» του προβλήματος και δημοκοπούν στο πώς θα βρεθούν λύσεις και «μεταναστευτικές πολιτικές»!!!

ΟΛΟΙ αυτοί που πριμοδότησαν την εισαγωγή αλλοδαπών στρατιών, που πριμοδότησαν με πακτωλούς χρημάτων τους πολύχρωμους γενίτσαρους και τις φιέστες του «αντιρατσισμού», όλα αυτά τα έμμισθα παράσιτα των τηλεστάρ που είχαν χάσει και την όρασή τους και την ακοή τους μπροστά στον εφιάλτη της Ελλάδας και ούρλιαζαν εναντίον του ρατσισμού των Ελλήνων, όλο αυτό το «νταβατζίδικο» «συμπόσιο της κολάσεως», ανακάλυψε ξαφνικά σήμερα το πρόβλημα και το εμπορεύεται ασυστόλως.

Ο στόχος όλου αυτού του όψιμου καθεστωτικού, καταναλωτικού θορύβου είναι ένας και μοναδικός: Να νοθεύσει τη λαϊκή οργή και να τη στρέψει σε αγωγούς απάτης, εκλογικής εκμετάλλευσης, σε ημίμετρα ψευδαισθήσεων, σε παραισθησιογόνα…

Η λαϊκή οργή έχει συσσωρευτεί εκρηκτικά και μπορεί να ξεχυθεί ανεξέλεγκτα, παρασύροντας όλους τους πολιτικούς απατεώνες: Μπλε, πράσινους και κόκκινους, εθνοκάπηλους και διεθνοκάπηλους, πατριδολάγνους, προοδευτικολάγνους και αριστερολάγνους…

Γιʼ αυτό εδώ και αρκετό καιρό τα μεγάλα Συγκροτήματα του Τύπου με πρώτα, τα πλέον διορατικά (Λαμπράκης-Αλαφούζος) άρχισαν να μιλούν για το «πρόβλημα» και να απαιτούν κάποιες λύσεις. Οι πρωτοπόροι «νταβάδες», αυτοί που επί δεκαετίες προωθούσαν με νύχια και με δόντια τα «ανοικτά σύνορα» και την «ευλογία» της εισαγωγής των αλλοδαπών στρατιών, αυτοί που «τεκμηρίωναν» τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης με τους ποικίλους αριστερούς μαϊντανούς-οικοτρόφους τους, ξαφνικά ανακαλύπτουν (!) ότι η Αθήνα βρώμισε και η ζωή άρχιζε να γίνεται αφόρητη.

Σημείωση: Εδώ δεν θα πρέπει να μας διαφύγει και η οικονομική συνιστώσα. Η μελετημένη και μεθοδευμένη δραματική υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και των γειτονιών της στοχεύει και σε τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοκαρχαρίες την υποβαθμίζουν συνειδητά σε τέτοιο βαθμό, ώστε, σαν τα κοράκια, να τη λεηλατήσουν. Κατόπιν (τώρα αρχίζει αυτό), «καθαρίζουν» το τοπίο, στέλνουν τα αλλοδαπά στίφη αλλού και εκτοξεύουν τις τιμές του αναβαθμισμένου κέντρου σε γιγάντια ύψη κερδοφορίας και κερδοσκοπίας. Αυτό, όμως, είναι θέμα ξεχωριστής ανάλυσης…

Αντιλαμβάνεται, συνεπώς, κανείς, όλη την απάτη αυτής της όψιμης «ευαισθητοποίησης» αυτών που δημιούργησαν και προώθησαν συνειδητά τη λαθρομετανάστευση και την αλλοδαπή λαίλαπα.

Είναι, επίσης, εύκολα κατανοητό και το γιατί προωθήθηκε η ισλαμική εισβολή, τόσο οργανωμένα, επιλεκτικά και μεθοδευμένα. Εδώ οι πάντες, συγκαλύπτουν το χαρακτήρα αυτής της εισβολής και τους πολυεδρικούς της στόχους. Συγκαλύπτουν τις οργανωμένες αφγανικές συμμορίες που έρχονται απευθείας από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, καθώς και τους σχεδιασμούς του αμερικανικού χωροφύλακα της περιοχής: Του τούρκικου ιμπεριαλισμού.

Αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά. Εδώ θα περιοριστούμε σε ένα άλλο ζήτημα: στο γεγονός, ότι αυτή η «βόμβα» της λαθρομετανάστευσης, με δεδομένη την καχεξία του λαϊκού κινήματος και τον προδοτικό ρόλο της καθεστωτικής «αριστεράς», χρησιμοποιείται πλέον ανοικτά για τα πολιτικά παιχνίδια των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων».

Χρησιμοποιείται για την «ελεγχόμενη» αποδόμηση της ηγεσίας της Ν.Δ. και την «ανασύστασή» της (αναπαλαίωση). Και μέσω αυτής της αποδόμησης χρησιμοποιείται, επίσης, για την «ελεγχόμενη» αποδόμηση ολόκληρου του πολιτικού σκηνικού και τον πλήρη έλεγχό του από τους μηχανισμούς του κεφαλαίου.

Όπως έχουμε αναλύσει, κουραστικά, η «τορπίλη» των «νταβάδων» και του παρακράτους τους εναντίον της Ν. Δ, είναι ο Καρατζαφέρης.

Όλα τα πυρά του παρακρατικού οπλοστασίου (ιδεολογικά, πολιτικά, ιστορικής προέλευσης και καταγωγής) ανασύρονται από τον Καρατζαφέρη εναντίον της ηγεσίας της Ν.Δ., στοχεύουν το χώρο, το εκλογικό σώμα και τους βουλευτές αυτού του χώρου.

Όλα τα «πυρά» «σκάνε» εντός αυτού του χώρου με ένα και μόνο σκοπό: Να οξύνουν τις διαιρετικές τάσεις που υπάρχουν (υπάρχουν σε κάθε κόμμα) και να ενισχύσουν τις υπονομευτικές δυνάμεις ( Ντόρα και ΣΙΑ), καθώς και να αλλάξουν τους εσωτερικούς συσχετισμούς υπέρ αυτών των δυνάμεων.

Οι πρόσφατες εκλογές ήταν μια πρόβα για την τελική επίθεση. Αν πετύχαινε το πείραμα «Τζαβέλλα», θα άνοιγε τους δρόμους για την κλιμάκωση της επίθεσης και την προετοιμασία της κατάληψης των «Χειμερινών Ανακτόρων».

Η Τζαβέλλα δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Ήταν μια συνειδητή επιλογή των μηχανισμών του κεφαλαίου, η οποία σηματοδοτούσε τους στόχους των «νταβάδων» και τις μητσοτακικές, «εκσυγχρονιστικές» διαπλοκές. Ήταν μια επιλογή που προωθούσε ακόμα περαιτέρω τις εσωτερικές αμηχανίες και τριβές στο εσωτερικό της Ν.Δ. και μια ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση του ΛΑ.Ο.Σ στις εσωτερικές διεργασίες της Ν.Δ., καθώς και πιο στενή σύνδεση με αυτές τις διεργασίες.

Ο υπολογισμός των αφεντικών του Καρατζαφέρη ήταν σωστός και το πείραμα πέτυχε. Η επιτυχία πρόβαλε σαν θρίαμβος με την παταγώδη καταρράκωση της Ν.Δ. και την αφηνιασμένη προπαγάνδα και προβολή του Καρατζαφέρη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αμέσως, μετά από αυτή την επιτυχία, όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και οι δημοσιογραφικές ιστοσελίδες με αναγνωσιμότητα, μπήκαν πιο ενεργητικά στο παιχνίδι: Εμφανίζουν πλέον τον ΛΑ.Ο.Σ τον «παράγοντα» καθορισμού και «καθοδήγησης» της Ν.Δ.

Η πρόταση του Καρατζαφέρη στους βουλευτές της Ν.Δ. για να «αποστατήσουν» εντάσσεται μέσα σε αυτή τη στρατηγική, σηματοδοτώντας τούτο: Ο ΛΑ.Ο.Σ. προβάλλεται πλέον ο πόλος συσπείρωσης της «δεξιάς».

Και αυτή η πρόταση είναι μελετημένη και σχεδιασμένη. «Ακουμπά» στον καιροσκοπισμό των πολιτικάντηδων, οι οποίοι θέλουν, πάση θυσία, να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο…

Αυτό, ωστόσο, που αποκαλύπτει, το πολιτικό παιχνίδι των «νταβάδων» και των δημοσιογραφικών τους λακέδων, σε όλη την αποκρουστική του διάσταση, είναι η χρησιμοποίηση του αλλοδαπού εφιάλτη υπέρ του Καρατζαφέρη.

Σύσσωμα τα ΜΜΕ και πολλά μπλογκ (εδώ αποκαλύπτονται πολλοί) ανοικτά και επίμονα «πιστώνουν» στον Καρατζαφέρη το «άνοιγμα» του «μεταναστευτικού προβλήματος».

Προβάλλουν ανοικτά ότι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ που εξαναγκάζει την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα να «ασχοληθούν» με το «μεταναστευτικό».

Ανάγουν, δηλαδή, τον Καρατζαφέρη και τις δημαγωγικές κορώνες του (εμπορία έκανε και του μεταναστευτικού και όχι συστηματική, αλλά ανάλογα με τις εκλογικές περιστάσεις), σε κεντρικό, καταλυτικό πολιτικό παράγοντα.

Γιʼ αυτό όλοι αυτοί οι διαφημιστές της «τορπίλης» κατά της Ν.Δ. παρασιωπούν σκόπιμα όχι μόνο την καπηλεία του Καρατζαφέρη, αλλά και τις ανοικτές θέσεις υπέρ του «σεβασμού των μεταναστών» και της πολυπολιτισμικότητας της κυρίας Τζαβέλλα.

Θέσεις που αμέσως μετά τις εκλογές διατύπωσε στο Mega, στον Σταύρο Θεοδωράκη. Θέσεις που δίνουν μια νόθα και φιλο-νεοταξική διάσταση στον αλλοδαπό εφιάλτη: αυτός ο εφιάλτης δεν έχει καμία σχέση με λογικές διατεταγμένης και ελεγχόμενης μετανάστευσης, αλλά αποτελεί στρατηγική του κεφαλαίου για τη διάλυση και πολτοποίηση των εθνών και λαών.

Σιγή ιχθύος από όλα τα ΜΜΕ και τα υποτιθέμενα αντικειμενικά μπλογκ πάνω στους ύμνους της Τζαβέλλα για Σημίτη και Μητσοτάκη.

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια: Οι «νταβάδες» που προχωρούν ακάθεκτοι, με αιχμή του δόρατος τον Καρατζαφέρη, για την αποδόμηση της Ν.Δ. και ολόκληρου του σκηνικού. Και τα πολύχρωμα παπαγαλάκια των δημοσιογράφων. Καθώς και αυτοί, που μπορεί να μην είναι παπαγαλάκια, αλλά θέλουν να γίνουν, ή οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που αναπαράγουν αυτά που σερβίρουν οι «νταβάδες»…

Φυσικά, μέγιστη βοήθεια προς τους «νταβάδες» παρέχουν και τα «αριστερά» τους δεκανίκια. Αυτά κατηγορούν (και μάλιστα με πρωτοσέλιδα) τον Καρατζαφέρη γιατί τάσσεται κατά της λαθρομετανάστευσης και ζητά μέτρα.

Καλύτεροι σύμμαχοι του Καρατζαφέρη από αυτούς τους «αριστερούς» δεν υπάρχουν. Πράττουν, ευλαβικά, αυτό που προωθούν τα οικονομικά κέντρα εξουσίας!!!

Πολιτική τύφλα, δογματική αγκύλωση ή διατεταγμένοι υπηρεσία;;;

Αναδημοσίευση από το Ρεσάλτο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-06-09

Σχετική ανάλυση από τον καθηγητή Νεοκλή Σαρρή στο video: Τομές 9.6.09 2/6 - Ένας ηλίθιος ιδεολογικός αποπροσανατολισμός