Μυστική αμερικανική επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας

Ουάσιγκτον, του Λάμπρου Παπαντωνίου
αποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον ενημερώνει για κάθε ζήτημα.

Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!

Διαβάστε περισσότερα...

Εισαγωγικό σχόλιο Παναγιώτη Ήφαιστου: ...κανείς ευλόγως διερωτάται διαβάζοντας αυτό το ρεπορτάζ: Πού βρίσκεται το νεοελληνικό κράτος; Βεβαίως αυτή η ερώτηση είναι ρητορική, μιας και τόσο το σχέδιο Αναν όσο και τα Δεκεμβριανά του 2008 καταμαρτυρούν ότι οι διανοούμενοι, η πολιτική ηγεσία και όσοι τέλος πάντων παρασύρθηκαν να πιστεύουν στον μεταμοντέρνο ιδεολογικό χυλό, ο οποίος κατατρύχει τους Έλληνες, πιστεύουν ότι ο κόσμος εισήλθε ήδη στην... μεταεθνική εποχή. Εκεί βρίσκονται όλοι μαζεμένοι, μέσα σε μια μπάλα που περιέχει μεταεθνικό αέρα κοπανιστό, τον οποίο και αναπνέουν με αποτέλεσμα να ζουν μια απονευρωμένη και αποχαυνωτική νιρβάνα.